НазадПравова інформація
НазадПравова інформація

Правила преміальної програми


1. Правила адресовані будь-якому користувачеві сервісу «Максім», є офіційною пропозицією сервісу «Максім» і містять усі умови преміальної програми.
2. Терміни, що використовуються у правилах.
2.1. Учасник - користувач послуг сервісу «Максім».
2.2. Новий учасник - користувач, який вперше скористався послугами сервісу «Максім», раніше не активував промокоди сервісу «Максім» і не здійснював замовлень за допомогою додатку (з номера телефону, прив'язаного до додатку) або з номера телефону.
2.3. Користувач - фізична особа, яка здійснює замовлення послуг сервісу «Максім» згідно з умовами, описаними у «Правилах роботи сервісу «Максім».
2.4. Промокод - послідовність літер і цифр, згенерована у додатку і призначена для індивідуального використання учасниками преміальної програми або для обміну між учасниками преміальної програми. Промокод є ідентифікатором свого відправника і одержувача, премії, що надається, і участі в акціях сервісу «Максім». Може використовуватися тільки у країні, для якої був сформований. Для активації промокоду потрібно ввести його у відповідне поле у додатку «Максім» або продиктувати оператору, якщо таку можливість відображено у рекламних матеріалах.
2.5. Преміальна гривня - умовна одиниця, яка розраховується в українських гривнях (1 преміальна гривня дорівнює 1 українській гривні), яка може бути використана в якості знижки до 10 %, якщо інше не зазначено в рекламних матеріалах і/або чинних правилах, на оплату замовлень за доступними тарифами. Преміальні гривні не підлягають обміну на грошові кошти та мають обмежений термін використання, встановлений цими правилами.
2.6. Подарункова гривня - умовна одиниця, яка розраховується в українських гривнях (1 подарункова гривня дорівнює 1 українській гривні), яка може бути використана на оплату замовлень за доступними тарифами у розмірі до 100% вартості замовлення за умови, що його вартість не перевищує номіналу (кількості) подарункових гривень.
2.7. Особовий рахунок - сформований сервісом «Максім» віртуальний рахунок користувача додатку «Максім», на якому фіксуються авансові платежі і суми грошових коштів, утриманих (списаних) з цих платежів в якості оплати замовлень за доступними тарифами.
2.8. Знижка – знижка, що надається користувачеві, на послуги сервісу «Максім» у розмірі, зазначеному при розміщенні інформації про потенційний попит користувача на замовлення за доступними тарифами за допомогою додатку «Максім».
2.9. Акції - різноманітні рекламні та маркетингові заходи, анонсовані сервісом «Максім». У рамках участі в акціях користувачі можуть отримати промокоди, знижки та інші привілеї у порядку, передбаченому цими правилами.
3. Види премій.
3.1. «Перша премія». Новий учасник вводить у додатку «Максім» промокод, взятий з рекламних матеріалів сервісу «Максім». Після успішної активації промокоду на рахунок Нового учасника зараховується сума преміальних гривень, зазначена у рекламному матеріалі, яку можна використовувати для оплати замовлень за доступними тарифами протягом 90 днів з моменту зарахування.
3.2. «Перша премія». Новий учасник і/або Учасник, який протягом зазначеного у рекламних матеріалах періоду не здійснював замовлення зі свого номера телефону і не активував промокоди сервісу «Максім», вводить у додатку «Максім» промокод, взятий з рекламних матеріалів сервісу «Максім», або повідомляє його оператору, якщо таку можливість зазначено у рекламних матеріалах. Після успішної активації промокоду на рахунок Нового учасника або Учасника, що потрапляє під зазначені у цьому пункті критерії, зараховується сума преміальних гривень, зазначена у рекламному матеріалі, яку можна використовувати для оплати замовлень за доступними тарифами протягом 90 днів з моменту зарахування.
3.3. «Даруй друзям». Учасник генерує у додатку «Максім» персональний промокод і будь-яким можливим способом передає його Новому учаснику. Після активації промокоду у додатку на своєму мобільному пристрої Новий учасник отримує 200 преміальних гривень. Учасник отримує 40 преміальних гривень за кожну успішну активацію його персонального промокоду Новими учасниками за умови, що Нові учасники протягом 90 днів з моменту зарахування їм преміальних гривень здійснили мінімум 3 оплачених замовлення за доступними тарифами, створених за допомогою додатку «Максім». Преміальні гривні зараховуються на особовий рахунок користувачів і можуть бути використані для оплати замовлень за доступними тарифами протягом 90 днів з моменту зарахування.
3.4. «Акційний промокод». Користувач додатку «Максім» отримує промокод для участі в акції сервісу «Максім». Після активації промокоду користувач стає учасником акції. Преміальні і подарункові гривні за активацію не нараховуються. Термін і порядок активації промокоду, а також умови, порядок проведення і термін дії акції будуть оголошені користувачеві додатку «Максім» додатково.
3.5. «Призовий промокод». Користувач додатку «Максім» отримує промокод у якості призу за підсумками участі в акції сервісу «Максім». Після активації промокоду подарункові гривні зараховуються на особовий рахунок користувача і можуть бути використані для оплати замовлень за доступними тарифами. Номінал промокоду в українських гривнях і термін їх використання визначаються умовами акції.
3.6. «Подарунковий промокод». Користувач додатку «Максім» (за наявності такого функціоналу у додатку) генерує промокод за допомогою кнопки «Створити подарунковий промокод» і сам вказує його номінал у подарункових українських гривнях. Грошові кошти в українських гривнях, еквівалентні кількості подарункових гривень, списуються з особового рахунку користувача або прив'язаної банківської картки. Користувач передає свій промокод будь-яким можливим способом одержувачу, який може активувати промокод. Після активації подарункові гривні, що в сумі становлять номінал подарункового промокоду, зараховуються на особовий рахунок одержувача.
4. Додаткові умови використання промокодів, преміальних і подарункових гривень можуть бути прописані у рекламних матеріалах сервісу «Максім».
5. Сервіс «Максім» інформує про правила, терміни, умови преміальної програми у додатку «Максім» і на сайті taximaxim.com/app.